Följ oss på sociala medier:
”Anna Laestadius Larsson har kommit att bli drottning på historietronen...”Läs mer
”Christoffer Carlsson har skapat en fantastik kvartett brottsromaner so...”Läs mer
”En skicklig kombination av nervkittlande händelser och övertygande per...”Läs mer
”En mycket välskriven och suggestiv spänningsroman. För ja, jag skulle ...”Läs mer
”Den sjätte boken, 'Syndafloder', är skriven i exakt samma anda som de ...”Läs mer
”Det är sättet att presentera och paketera allt jag velat veta om...”Läs mer
”Rappt skrivet ... tempofyllt och spännande.”Läs mer
”Oerhört brutal och realistisk roman, mycket välskriven och med intress...”Läs mer
”Oerhört välskriven, engagerande och originell.”Läs mer
”En bok om barns utsatthet och oanade styrka, en nutida 'Mitt liv...”Läs mer
”En drabbande berättelse om vad ett ishockey-lag kan betyda för ett sam...”Läs mer
”Malins raka, obarmhärtiga och stundtals humoristiska språk genomsyrar ...”Läs mer
”En intressant, tankeväckande och spännande bok, som i själva verket är...”Läs mer
”En underhållande och träffsäker skildring av svenskt 50-tal.”Läs mer

Piratförlaget på bokmässan

Piratförlaget på bokmässan

Den 27–30 september är det äntligen dags för årets upplaga av Bokmässan i Göteborg med tema Nordisk litteratur. De första två dagarna är för branschfolk och till helgen välkomnas allmänheten. Vi på Piratförlaget och alla våra författare som är aktuella med ny bok i år är självklart på plats. Välkomna att besöka oss i monter B 05:42 – där har vi som vanligt en monterscen för våra författare med Fredrik Belfrage som moderator.

Mässan invigs torsdagen den 27 september kl 11. Mark Levengood håller i invigningen där sju nordiska ministrar kommer att medverka.

Av mässans stora seminarier vill vi särskilt lyfta fram fyra: Mikael Niemi i Finsk humor inspirerar nordiska författareKristina Ohlsson i Hur autentisk måste man vara?Maj Sjöwall i Det svenska deckarundrets vagga och Anne Holt i Om det var krig i Norden tillsammans med Janne Teller (Lilla Piratförlaget).

I år har vi tjugoen författare på plats: Al Pitcher (aktuell med Begravda elefanter), Anne Holt (aktuell med pocketutgåvan av Flimmer), Britt-Marie Mattsson (aktuell med pocketutgåvan av Vi tolererar inga förlorare – klanen Kennedy), Emma Hamberg (aktuell med Rosengädda nästa!), Helene Tursten (aktuell med I skydd av skuggorna), Jan Guillou (aktuell med Dandy), Katerina Janouch (aktuell med Modershjärtat), Kristina Ohlsson (aktuell med Paradisoffer), Lasse Berghagen (aktuell med Flakmopedisten), Lena Ebervall & Per E Samuelson (aktuella med Mördaren i folkhemmet), Maj Sjöwall (aktuell med nya utgåvan av Roman om ett brott), Malin Persson Giolito (aktuell med Bortom varje rimligt tvivel), Mark Levengood (aktuell med Rosor, min kära, bara rosor), Martina Haag (aktuell med Heja, heja!), Mikael Niemi (aktuell med Fallvatten), Roslund & Hellström (aktuella med Två soldater), Sara Kadefors (aktuell med Kast med liten kniv), Sara Lövestam (aktuell med Tillbaka till henne) och Zinat Pirzadeh (aktuell med pocketutgåvan av Fjäril i koppel).

Piratförlagets författare medverkar i stora seminarier, miniseminarier och på olika scener på mässgolvet. Piratförlagets webb uppdaterar vi löpande med nyheter om mässan. På bokmässans webb kan du läsa mer om alla arrangemang, och där kan du också göra din egen mässplanering.

Än finns det möjlighet att boka intervjutid med våra författare – mejla christina@piratforlaget.se.

Piratförlaget utger skönlitteratur för vuxna, i första hand av svenska författare men också från övriga nordiska länder. Besök gärna Piratförlagets hemsida för en utförlig presentation av våra författare. För mer information är du också välkommen att kontakta Christina Kivi, PR- och informationsansvarig,christina@piratforlaget.se eller 0768-544 964.