Följ oss på sociala medier:
”Jag har läst många deckare av mer meriterade och finare författare. Få...”Läs mer
”På det hela taget vet Laestadius Larsson precis vad hon gör, och...”Läs mer
”Junkers värld är inte lika suggestiv som förr, men fortfarande finns e...”Läs mer
”Hon är så skicklig, skriver rakt på och tecknar miljöer och stämningar...”Läs mer
”Jag sugs in i De mörkermärkta, känner hela tiden att jag vill...”Läs mer
”Ohlsson skriver otroligt spännande och lyckas knyta ihop alla trådar p...”Läs mer
”Boken är lika språkligt snygg som den är estetiskt vacker. Jag älskar ...”Läs mer
”Rappt skrivet ... tempofyllt och spännande.”Läs mer
”Oerhört brutal och realistisk roman, mycket välskriven och med intress...”Läs mer
”Det är lätt att tycka om Kouplan och Sara Lövestam är en...”Läs mer
”En bok om barns utsatthet och oanade styrka, en nutida 'Mitt liv...”Läs mer
”En drabbande berättelse om vad ett ishockey-lag kan betyda för ett sam...”Läs mer
”Malins raka, obarmhärtiga och stundtals humoristiska språk genomsyrar ...”Läs mer
”En intressant, tankeväckande och spännande bok, som i själva verket är...”Läs mer
”En underhållande och träffsäker skildring av svenskt 50-tal.”Läs mer

Piratförlaget på bokmässan

Piratförlaget på bokmässan

Den 27–30 september är det äntligen dags för årets upplaga av Bokmässan i Göteborg med tema Nordisk litteratur. De första två dagarna är för branschfolk och till helgen välkomnas allmänheten. Vi på Piratförlaget och alla våra författare som är aktuella med ny bok i år är självklart på plats. Välkomna att besöka oss i monter B 05:42 – där har vi som vanligt en monterscen för våra författare med Fredrik Belfrage som moderator.

Mässan invigs torsdagen den 27 september kl 11. Mark Levengood håller i invigningen där sju nordiska ministrar kommer att medverka.

Av mässans stora seminarier vill vi särskilt lyfta fram fyra: Mikael Niemi i Finsk humor inspirerar nordiska författareKristina Ohlsson i Hur autentisk måste man vara?Maj Sjöwall i Det svenska deckarundrets vagga och Anne Holt i Om det var krig i Norden tillsammans med Janne Teller (Lilla Piratförlaget).

I år har vi tjugoen författare på plats: Al Pitcher (aktuell med Begravda elefanter), Anne Holt (aktuell med pocketutgåvan av Flimmer), Britt-Marie Mattsson (aktuell med pocketutgåvan av Vi tolererar inga förlorare – klanen Kennedy), Emma Hamberg (aktuell med Rosengädda nästa!), Helene Tursten (aktuell med I skydd av skuggorna), Jan Guillou (aktuell med Dandy), Katerina Janouch (aktuell med Modershjärtat), Kristina Ohlsson (aktuell med Paradisoffer), Lasse Berghagen (aktuell med Flakmopedisten), Lena Ebervall & Per E Samuelson (aktuella med Mördaren i folkhemmet), Maj Sjöwall (aktuell med nya utgåvan av Roman om ett brott), Malin Persson Giolito (aktuell med Bortom varje rimligt tvivel), Mark Levengood (aktuell med Rosor, min kära, bara rosor), Martina Haag (aktuell med Heja, heja!), Mikael Niemi (aktuell med Fallvatten), Roslund & Hellström (aktuella med Två soldater), Sara Kadefors (aktuell med Kast med liten kniv), Sara Lövestam (aktuell med Tillbaka till henne) och Zinat Pirzadeh (aktuell med pocketutgåvan av Fjäril i koppel).

Piratförlagets författare medverkar i stora seminarier, miniseminarier och på olika scener på mässgolvet. Piratförlagets webb uppdaterar vi löpande med nyheter om mässan. På bokmässans webb kan du läsa mer om alla arrangemang, och där kan du också göra din egen mässplanering.

Än finns det möjlighet att boka intervjutid med våra författare – mejla christina@piratforlaget.se.

Piratförlaget utger skönlitteratur för vuxna, i första hand av svenska författare men också från övriga nordiska länder. Besök gärna Piratförlagets hemsida för en utförlig presentation av våra författare. För mer information är du också välkommen att kontakta Christina Kivi, PR- och informationsansvarig,christina@piratforlaget.se eller 0768-544 964.