Följ oss på sociala medier:
”Den här typen av råa deckare är helt ny för mig. Obehagskänslan kryper...”Läs mer
”Ockult bladvändare.”Läs mer
”Lövestam varvar inte språkvetenskap och lust med varandra, utan slår i...”Läs mer
”En nervkittlande och otäck berättelse som är omöjlig att lägga ifrån s...”Läs mer
”Rappt skrivet ... tempofyllt och spännande.”Läs mer
”Oerhört brutal och realistisk roman, mycket välskriven och med intress...”Läs mer
”Oerhört välskriven, engagerande och originell.”Läs mer
”En bok om barns utsatthet och oanade styrka, en nutida 'Mitt liv...”Läs mer
”En drabbande berättelse om vad ett ishockey-lag kan betyda för ett sam...”Läs mer
”Malins raka, obarmhärtiga och stundtals humoristiska språk genomsyrar ...”Läs mer
”En intressant, tankeväckande och spännande bok, som i själva verket är...”Läs mer
”En underhållande och träffsäker skildring av svenskt 50-tal.”Läs mer

Här träffar du våra författare under vecka 43! (2012)

Bokens dag, kryssningar och författarkvällar. Här kan du träffa Piratförlagets författare under vecka 43!

Torsdag 25 oktober:

* Mikael Niemi besöker Kafé å Läs på Piteå Stadsbibliotek. Mikael Niemi är aktuell med romanen Fallvatten.

* Katerina Janouch kommer till Bokens dag i Lysekil. Katerina Janouch är aktuell med romanen Modershjärtat. Evenemanget är på Folkets hus i Lysekil och börjar klockan 18.30. Biljetter kostar 150 kronor.

* Sara Kadefors besöker Nykvarn. Sara Kadefors är aktuell med romanen Kast med liten kniv. Torsdag den 25 oktober, kl 18.30, gästar hon Qulturum Sländan och berättar mer om sitt författarskap och sin senaste roman. Biljetter kostar 40 kronor och finns att köpa på Kundcenter, Centrumvägen 26.

* Roslund & Hellström på DN:s författarkryssning 25-26 oktober. Roslund & Hellström är några av namnen på DN:s dygnskryssning i litteraturens tecken. Mingla med författarna och lyssna på deras berättelser om böckerna och författarskapet. DN:s kulturchef Björn Wiman och kritikchef Åsa Beckman finns på plats. Biljetter säljs via DN här.

Söndag 28 oktober:

* Helene Tursten på Bokens dag i Vimmerby. Den 28 oktober besöker Helene Tursten Bokens dag i Vimmerby. Helene Tursten är aktuell med romanen I skydd av skuggorna. Bokens dag i Vimmerby hålls på Astrid Lindgrens Näs mellan klockan 13.00 och 16.25. Biljetter kostar 225 kronor.

* Lasse Berghagen på författarkryssning med 1,6 miljonerklubben 28-29 oktober. Lasse Berghagen är aktuell med romanen Flakmopedisten. Den 28-29 oktober kan du träffa författaren på 1,6 miljonersklubbens författarkryssning. Här kan du läsa mer om hela programmet och biljetter.