Följ oss på sociala medier:
Sara Lövestam

Sara Lövestam

Fakta om Sara Lövestam

Sara Lövestam är född 1980 och arbetar som lärare i svenska för invandrare och som skribent och föreläsare. Hennes blogg fick tidigt stor uppmärksamhet av bland annat magasinet QX, som 2007 värvade henne som krönikör. Ett uppdrag som hon avslutade 2017. Sara är numera också känd som domare i tävlingsprogrammet Lantzkampen i P1 och i TV4 Nyhetsmorgons Språkakuten.

Våren 2009 vann hon tävlingen Bok-SM med sitt manus för debutromanen Udda. Sedan dess har hon utkommit med ytterligare sju romaner som alla har fått ett fantastiskt mottagande av läsare och recensenter. Med grammatikboken Grejen med verb nådde hon många nya språkintresserade läsare. Sommaren 2015 utkom hennes första ungdomsbok Som eld på Lilla Piratförlaget och året därpå skrev hon sin första barnbok, Skarven.

Rättigheter:
Sara Lövestam företräds i utlandet av Pontas Literary Agency.

Bibliografi:
Finns det hjärterum, 2017
Grejen med substantiv (och pronomen), 2017
Luften är fri, 2016
Skarven, 2016 (Lilla Piratförlaget)
Önska kostar ingenting, 2015
Som eld
, 2015 (Lilla Piratförlaget)
Sanning med modifikation,
2015

Grejen med verb, 2014
Hjärta av jazz, 2013
Tillbaka till henne, 2012
I havet finns så många stora fiskar, 2011
Udda, 2009