Följ oss på sociala medier:
Fredrik Lundberg

Fredrik Lundberg

Tigerns år av Fredrik Lundberg

En grupp turister försvinner i Kongos djungel. Två av dem är svenskar. Året är 1998. Ingen vet varför de försvann och ingen vet vart de har tagit vägen. En av dem som försöker ta reda på vad som hänt är reportern Lars Ferm, en ambitiös och driven journalist på TVSverige, landets största kommersiella kanal. Snart inser Ferm att han har gett sig in i en farlig situation som övergår hans vildaste fantasi.

De kidnappades öde hamnar i den svenska regeringens händer och Lars Ferm blir alltmer besatt av att avslöja sanningen, men ju närmare han kommer, desto mer riskerar han sitt eget liv i detta farliga spel. I skuggan av en afrikansk rebelledare måste Lars kämpa för att inte bli nästa offer.

Tigerns år är en nervkittlande thriller som utspelar sig i ett brännande politiskt sammanhang och där fiktion blandas med en rad verkliga händelser från den kommersiella tv-världen.

Fredrik Lundberg är entreprenör och journalist. Han har tidigare bland annat varit ansvarig utgivare för Kalla Fakta och programdirektör på MTG-TV. Han har även skrivit två fackböcker om jakt och matlagning. Tigerns år är hans debutroman och första delen i serien om stjärnreportern Lars Ferm.

  • Format: Inbunden
  • ISBN: 978-91-642-0922-1
  • I butik: 2024-09-16
  • Recensionsdag: 2024-09-18
  • Sidor: 500