Följ oss på sociala medier:

Britt-Marie Mattsson

Följ med bakom politikens kulisser

Britt-Marie Mattsson, journalist med gedigen erfarenhet av internationell och svensk politik, är nu aktuell med en roman om det politiska spelet.

Nytt och spännande i pockethyllan!

Livsöden under första världskriget och den femte delen i Roman om ett brott. Nu finns När kriget kom till Lyckhem och Brandbilen som försvann i pocket.

Julklappstips från Piratförlaget

I Piratförlagets julklappssäck finns något för alla smaker, intressen och åldrar. Här kommer våra bästa tips för en historisk, känslosam och spännande jul.

Hurra! Piratförlaget fyller 15 år!

2014 firar Piratförlaget 15 år! Förlagschef Ann-Marie Skarp berättar om hemligheten bakom framgångarna och om böckerna som blev lavinartade succéer.

Mattsson berättar om Kennedysagan

I år är det 50 år sedan John F Kennedy mördades. I Vi tolererar inga förlorare – klanen Kennedy berättar Britt-Marie Mattsson om den fängslande Kennedysagan.

Missa inte höstens pocketnyheter! (2012)

Du har väl inte missat att flera av Piratförlagets titlar kommit ut på pocket under hösten? Här är böckerna du ska hålla utkik efter i pockethyllan.

Kristina Ohlsson bevakar USA-valet (2012)

Kristina Ohlsson befinner sig just nu i USA, där hon förutom att göra research för sin nästa bok, även bevakar det amerikanska valet för Kristianstadbladet.