Följ oss på sociala medier:
Privat: Katerina Janouch

Privat: Katerina Janouch

Barnliv av Privat: Katerina Janouch

”Jag har fått äran att ha hela livet fullt av barn. Jag är omgiven av barn som skriker och slåss. Barn som ska torkas i rumpan, och barn som hostar hela nätterna igenom. Barn som pussas med blöta snoriga näsor och barn som ger mig teckningar på trasiga papper med den största tillit. Barn som vägrar att äta och barn som ska bli rockstjärnor när de växer upp. Livet är också fullt av hemläxor, matsäckar som ska packas, trasiga leksaksbilar som ska lagas. Fotbollsträning. Föräldramöten.Dagis.Tonårsvärlden.

Den här boken är till för dig som funderar på att skaffa barn, som är gravid, eller nybliven mamma. För dig som har småbarn. Och för dig som har större barn, kanske till och med en tonåring. För dig som pusslar med livets alla bitar och ska klara av att fixa det i vår stressiga värld.”

I Barnliv ger Katerina Janouch sin personliga bild av hur det är att leva med barn, från före graviditet till tonåren. Hon varvar egna erfarenheter med berättelser från andra och deras erfarenheter. Här finns även lättillgängliga fakta och handfasta råd och tips. En handbok för den moderna barnfamiljen.

Fembarnsmamman Katerina Janouch är en av Sveriges mest kända sex-och samlevnadsexperter och verksam i en mängd tidningar. Hon debuterade som författare med romanen Våta spår 1993 och har sedan dess skrivit romaner, barn- och ungdomsböcker samt flera böcker om sex och samlevnad. 2004 utkom hon med Anhörig, en personlig berättelse om att älska en missbrukare som blev mycket uppmärksammad och gick direkt in på topplistan.

  • Format: Inbunden
  • Recensionsdag: 2005-09-28
  • ISBN: 978-91-642-0174-4
  • Sidor: 719