Följ oss på sociala medier:
Kristina Ohlsson

Kristina Ohlsson

Fakta om Kristina Ohlsson

Kristina Ohlsson är en av Sveriges mest framgångsrika författare av kriminalromaner och barnböcker. Hon är utbildad statsvetare och har tidigare jobbat på Försvarshögskolan och Säpo som analytiker, samt som Counter Terrorism Officer på OSSE (Organisationen för Säkerhet och Samarbete i Europa), världens största regionala säkerhetsorganisation. Sedan 2012 är hon författare på heltid.

Hennes kriminalromaner om Fredrika Bergman och Alex Recht har mottagits väl av recensenter, blivit prisbelönta och nått ut till en stor läsekrets både i Sverige och utomlands. Allt sedan Glasbarnen utkom 2013 har hon en hängiven och trogen läsekrets bland bokslukarna.

Kristina Ohlsson är född 1979 och kommer ursprungligen från Kristianstad, men är sedan länge bosatt i Stockholm.

Rättigheter:
Kristina Ohlsson företräds i utlandet av Salomonsson Agency.

Bibliografi:
Syndafloder, 2017
Sjuka själar, 2016
Mios blues
, 2015
Lotus blues, 2014
Den bekymrade byråkraten, 2014
Davidsstjärnor, 2013
Paradisoffer
, 2012
Änglavakter, 2011
Tusenskönor, 2010
Askungar, 2009

På Lilla Piratförlaget:
Mysteriet på Örnklippan, 2017
Varulvens hemlighet, 2017
Det magiska hjärtat, 2016
Zombiefeber, 2016
Mysteriet på Hester Hill, 2015
Stenänglar, 2015
Silverpojken, 2014
Glasbarnen, 2013


Prenumerera på Piratförlagets nyhetsbrev!

De senaste nyheterna om våra böcker och författare. Tips på evenemang och aktiviteter.