Följ oss på sociala medier:
Linda Skugge

Linda Skugge

Fakta om Linda Skugge

Linda Skugge, född i Stockholm 1973, blev känd som egensinnig krönikör redan i tonåren. Hon inledde sin karriär som frilansande skribent på ungdomstidningen Ultra Magazine. 1993 började hon skriva krönikor i Expressen, vilket hon fortsatte med i över fjorton år.

Linda har skrivit flera böcker; krönikesamlingar, dagboksanteckningar, barnböcker samt romaner. Under ett par år bloggade hon också på Expressens hemsida, och hennes blogg var då en av Sveriges mest lästa. I dag skriver hon för Aftonbladet här.

Linda Skugge bor i Sollentuna utanför Stockholm.

Bibliografi:

Äktenskap – sex berättelser, 2019
45 – Morbus Addison, 2018
40 – constant reader, 2014
1989 – leva eller överleva, 2013 (tillsammans med Sigrid Tollgård)
Lindas bästa/värsta, 2008
Blogg 2005–2007, (Pocketförlaget) 2007
Ett tal till min systers bröllop, 2006
Men mest av allt vill jag hångla med nån, 2004
Akta er killar här kommer gud och hon är jävligt förbannad, 2002
Det här är inte en bok, 2001
Fittstim, 1999, red. Linda Skugge och Belinda Olsson
Saker under huden, 1998
Lindas samlade, 1996


Prenumerera på Piratförlagets nyhetsbrev!

De senaste nyheterna om våra böcker och författare. Tips på evenemang och aktiviteter.