Följ oss på sociala medier:
Mikael Niemi

Mikael Niemi

Fakta om Mikael Niemi

Fallvatten var Mikael Niemis första roman på Piratförlaget. Mikael Niemi debuterade 1988 med diktsamlingen Näsblod under högmässan. Sedan dess har han skrivit både lyrik, prosa och dramatik. Det stora genombrottet kom år 2000 med Populärmusik från Vittula, som tilldelades det årets Augustpris i skönlitteratur.

Rättigheter:
Mikael Niemi företräds i utlandet av Hedlund Literary Agency.

 

Bibliografi
Näsblod under högmässan (1983)
Änglar med mausergevär (1989)
Kyrkdjävulen (1994)
Blodsugarna (1997)
Populärmusik från Vittula (2000)
Svålhålet – Berättelser från rymden (2004)
Mannen som dog som en lax (2006)
Jag gjorde Vietaskuppen (2006)
Skjut apelsinen (2010)
Fallvatten (2012)
Koka björn 
(2017)


Prenumerera på Piratförlagets nyhetsbrev!

De senaste nyheterna om våra böcker och författare. Tips på evenemang och aktiviteter.