Följ oss på sociala medier:
Sara Kadefors

Sara Kadefors

Fakta om Sara Kadefors

Född: 1965
Bor: I Stockholm
Familj: Man och två barn

Sara Kadefors är född i Göteborg och bor i Stockholm med make och två barn.

Sara är i grunden radiojournalist. 2001 debuterade hon som författare med Sandor slash Ida, belönad med Augustpriset och Sveriges hittills mest sålda ungdomsroman. Sedan dess har hon fortsatt skriva böcker för ungdomar och vuxna, samt för film, tv och teater.

Rättigheter:
Sara Kadefors företräds i utlandet av Brandt New Agency.

Bibliografi:
Hon som älskade honom, 2014
Lex bok, 2013 (Lilla Piratförlaget)
Kast med liten kniv, 2012
Borta bäst, 2009
Fågelbovägen 32, 2007
Sandor slash Ida, 2001


Prenumerera på Piratförlagets nyhetsbrev!

De senaste nyheterna om våra böcker och författare. Tips på evenemang och aktiviteter.