Följ oss på sociala medier:
Aktuell bok: Från och med nu TVÅ KVINNOR. ETT ÅR. EN PAKT. FRÅN OCH MED NU.

Martina Haag

Recensionsdagar hösten 2015

Nu är Piratförlagets höst igång! Här hittar du recensionsdagarna för höstens böcker som består av allt från spännande thrillers och underhållande humor, till starka romaner och varma berättelser.

Hurra! Piratförlaget fyller 15 år!

2014 firar Piratförlaget 15 år! Förlagschef Ann-Marie Skarp berättar om hemligheten bakom framgångarna och om böckerna som blev lavinartade succéer.

Martina Haag vinterpratar i P1

I dag presenterade Sveriges Radio årets Vintervärdar. En av värdarna vi kommer få höra i år är författaren och skådespelaren Martina Haag.

Inspirationskryss med Amelia

Mellan 20 och 21 september kan du åka på Inspirationskryss med tidningen Amelia. Med på MS Birka finns bland andra Martina Haag och Malin Persson Giolito.

Martina Haag på Världsbokdagen

Den 23 april är det Världsbokdagen. En som firar detta är Martina Haag, som för Berättarministeriet under dagen sprider texter, skrivna av barn mellan 8-14 år.

Martina Haags Heja, heja! i pocket

Martina Haags löparbok Heja, heja! har blivit en riktig succé och inspirerat både läsare och recensenter. Nu finns den peppande boken även som pocket.

Malin och Martina på bokhandelsturné (feb-13)

Under vecka 8 drar Martina Haag och Malin Persson Giolito ut på bokhandelsturné. Passa på att träffa de populära författarna i Mariefred, Strängnäs och Eskilstuna!

Kom igång med nyårslöfteslöpningen!

Martina Haag tilldelades nyligen Stora ToppHälsa-priset. Här delar hon med sig av 10 tips på hur du kommer i gång med nyårslöfteslöpningen!