Följ oss på sociala medier:
Jan Guillou

Jan Guillou

Anteckningar från aftonsången av Jan Guillou

Underrättelseofficeren Carl Hamilton och hans gamle vän journalistveteranen Erik Ponti är inte vilka pensionärer som helst.

Carl Hamilton har en halvtidstjänst som lärare på Marinens specialistutbildning för blivande operatörer på fältet, sådan som han själv var under många år. Erik Ponti arbetar med en historisk tv-serie om den svenska flottans största seger mot Ryssland.

Men deras stillsamma liv kommer att ta en farlig vändning när okända högerextremister börjar hota kvinnliga journalister, men också Erik Ponti. De två vännerna inleder då en avancerad katt- och råttalek med en fiende som de gravt underskattat, nätverket Facklan.

Det som från början närmast var en skämtsam övning för Hamilton och Ponti leder till en konfrontation där våldet snart trappas upp till en nivå ingen av de två sidorna hade kunnat förutse.

Anteckningar från aftonsången är tredje delen i den populära romanserien Firma Hamilton & Ponti, med två välbekanta romanpersoner som bildar ett team med oöverträffade kunskaper och intellektuell kapacitet.

  • Format: Inbunden
  • ISBN: 978-91-642-0925-2
  • I butik: 2024-09-30
  • Recensionsdag: 2024-10-02
  • Sidor: 330