Följ oss på sociala medier:
Kristina Appelqvist

Kristina Appelqvist

Klänning för korta kvinnor av Kristina Appelqvist

När Nina Storm beger sig till det lilla samhället Mjöbäck i Västergötland för att ta hand om prästgården som hon fått ärva av sin moster gör hon ett överraskande fynd. I en av prästgårdens garderober hittar hon en kartong fylld med sedelbuntar.

Det rör sig om flera miljoner. Nina kan inte förstå var mostern fått pengarna ifrån eller varför hon har gömt undan dem.

Innan Nina vet vad hon ska ta sig till kommer kartongen på avvägar. Hon inleder en desperat jakt på den försvunna förmögenheten och tvingas samtidigt hantera en kris på myndigheten där hon är kommunikationschef.

Nina flänger mellan jobbet i Stockholm och prästgården där hon kartlägger sin mosters liv och varifrån pengarna kommer. Men det är först när kollegerna från Stockholm oväntat dyker upp som den stora hemligheten avslöjas.

Klänning för korta kvinnor är en underhållande spänningsroman om moraliska dilemman, oförlösta drömmar och konstrasterna mellan storstad och landsbygd. Den är den första delen i en serie om kommunikationschefen Nina Storm och hennes inte helt sympatiska chef, generaldirektören Diana Wikman.

  • Format: Inbunden
  • ISBN: 978-91-642-0773-9
  • I butik: 2022-01-19
  • Recensionsdag: 2022-01-19