Följ oss på sociala medier:
Charlotte Butterfield

Charlotte Butterfield

Livets lyckliga omvägar av Charlotte Butterfield

Jessica Bay har allt – griniga tonåringar, ett hektiskt läkarjobb och en man som minns att det är 632 dagar sedan de låg med varandra, men däremot inte kommer ihåg att ta ut soporna. Jess är nära den berömda väggen.

När chansen att byta liv dyker upp tar hon den direkt. Jobbet som husläkare på en pytteliten ö i Engelska kanalen kan vara familjens möjlighet att hitta tillbaka till varandra. Och Isle of Forth visar sig vara en vacker och charmig ö, trots att öborna har koll på varje steg man tar och att allt avhandlas på den lokala puben.

Ön bär också på en hemlighet. Om du sitter på en speciell bänk så kan du färdas tillbaka i tiden och återuppleva vilken dag du vill i ditt förflutna. När Jess av en händelse upptäcker det blir hon yr av alla möjligheter. Men hur mycket är Jess beredd att riskera för att ställa saker till rätta? Och kommer hon att inse riskerna innan hon förlorar allt?

Livets lyckliga omvägar är en feelgoodroman om familj, kärlek och gamla hemligheter som kommer upp till ytan. En historia som kommer att få läsaren att le igenkännande och charmas av såväl karaktärer som miljöer.

Charlotte Butterfield författare, inredningsjournalist och trebarnsmamma. Hon bor sedan flera år i Rom och detta är hennes tredje roman.

  • Format: Inbunden
  • ISBN: 978-91-642-0747-0
  • I butik: 2022-08-10
  • Recensionsdag: 2022-08-10
  • Sidor: 350
  • Översättare: Helen Ljungmark