Följ oss på sociala medier:
Lou Berg

Lou Berg

Mörkrets cirklar av Lou Berg

Efter den lyckade auktionen i London är Nea Hallgren och Nadezhda Volkova överens om att sluta med de riskfyllda konstförfalskningarna. Nadezhda ska äntligen få visa sina egna målningar på galleri. Men kan Nea nöja sig med att gå tillbaka till sitt gamla liv?

Varningssignalerna blir allt fler: nattliga besök i ateljén, en polis som kommer allt närmare sanningen, en rysk underrättelseagent som är ute efter en tavla som Nadezhda har i sin ägo. När Nea och Nadezhda inser vidden av det hot de står inför börjar en desperat kamp för att hitta en väg ut.

Mörkrets cirklar är den avslutande delen i Lou Bergs trilogi om Nea Hallgren och Nadezhda Volkova, som inleddes med Gryning Falsk och följdes av Och skuggan faller. Böckerna är en fartfylld och mörk skildring av hur extrema omständigheter drar in helt vanliga människor i en skuggvärld som utmanar deras moraliska gränser och allt de trott sig veta om sig själva.

Tiina Nevala och Henrik Karlsson skriver tillsammans under författarnamnet Lou Berg. De bor i Gustavsberg utanför Stockholm, där också delar av böckerna i trilogin utspelar sig.

  • Format: Inbunden
  • ISBN: 978-91-642-0897-2
  • I butik: 2024-04-08
  • Recensionsdag: 2024-04-10
  • Sidor: 450