Följ oss på sociala medier:
Unni Lindell & Fredrik Skavlan

Unni Lindell & Fredrik Skavlan

Mystiska Milla och Sjustjärnan av Unni Lindell & Fredrik Skavlan

Mystiska Milla bor på tyglagret i den stora syfabriken tillsammans med alla de andra spökena. Hela dagarna ligger hon fint hopvikt och väntar på att det ska bli natt. Men Milla har en märkvärdig förmåga att råka ut för uggy saker och den här natten får hon se hur hennes människovän Pinneus Mysac blir instängd i fabrikens källare. När hon ska be Tuffa Thilia om hjälp försvinner Thilia bort i en lastbil. Och allt är Millas fel.
Nu måste Milla befria Pinneus, göra en våghalsig resa ut i rymden och Sjustjärnan, och till slut åka till London. Just när hon tror att de hemska gobelinspökena ska få tag i henne möter hon Florence, William och Sylvia, som hjälper Milla och Pinneus. Dessutom upptäcker Milla Den andra sanningen som är både hemskare och vackrare än något hon mött förut …

Det här är andra boken om Mystiska Milla och hennes sökande efter de tio sanningarna.

Med sina kriminalromaner och citatböcker har Unni Lindell sedan länge en stor läsekrets, nu har hon utökat den med alla spökälskande barn.

Fredrik Skavlan, numera välkänd även i Sverige för sin talkshow, är dessutom en driven tecknare. Tillsammans har de gjort Mystiska Milla och Sjustjärnan till en härlig kapitelbok fylld av roliga illustrationer.

  • Format: Inbunden
  • Recensionsdag: 2009-10-21
  • ISBN: 978-91-642-0302-1
  • Sidor: 200
  • Översättare: Barbro Lagergren