Följ oss på sociala medier:
Lisa Bjerre & Susan Casserfelt

Lisa Bjerre & Susan Casserfelt

Okänd avsändare av Lisa Bjerre & Susan Casserfelt

En avdankad journalist avrättas brutalt i södra Stockholm. Efter att i flera år ha försörjt sig på swishdonationer verkar de spekulativa skriverierna ha kommit ikapp honom. När polisen Jack Karlberg utreder fallet leder spåren till kriminella gäng. Är mordet en hämndaktion eller behövde offret tystas?

Poliskollegan Lina Kruse nystar i en härva av bedrägerier som drabbar Bagarmossens mest sköra, de åldringar som efter ett liv av hårt arbete berövas på sitt livs besparingar. Hon får oväntad hjälp av tidningsreportern Malle, och spåren leder dem in i en skrämmande värld där girigheten saknar gränser.

Okänd avsändare är en kriminalroman om brott som slår mot samhällets mest sårbara. Det är den tredje delen i serien Linje 17 där vi får följa poliserna Lina Kruses och Jack Karlbergs vardag i Stockholmsförorten Bagarmossen.

Lisa Bjerre arbetar som frilansskribent med lång erfarenhet som journalist. Susan Casserfelt är författare till deckarserien Höga kusten som nått stora framgångar. De lärde känna varandra på en skrivarkurs. Okänd avsändare är tredje boken som de skriver tillsammans.

  • Format: Inbunden
  • ISBN: 978-91-642-0794-4
  • I butik: 2023-01-25
  • Recensionsdag: 2023-01-25
  • Sidor: 400