Följ oss på sociala medier:
”Detta är en mysig och charmig roman om familjeband, sorg, goda minnen,...”Läs mer
”Den är spännande med ett driv och många cliffhangers, som fick mig att...”Läs mer
”Boken är välskriven och lättläst med ett språk som flyter fint. En ep...”Läs mer
” Dramatik saknas sannerligen inte. Här finns färgstarka morbröder, ond...”Läs mer
”IB – som i inhämtning Birger är spännande och intressant ... Mycket lä...”Läs mer
”Spännande, lättläst, rolig, intelligent spänningsroman ... I del två h...”Läs mer
”Det är en mycket spännande bladvändare i samma klass som Unni Lindells...”Läs mer
”... slarvar inte fram sina gestalters öden. Haawind beskriver målande ...”Läs mer
”Liza Marklund i sitt esse.”Läs mer
”När de stora dragen i feelgoodromaner nästan alltid följer en välbekan...”Läs mer
”En spännande, lärorik roman... Betyg 4, Mycket bra”Läs mer
”... med "Det elfte manuset" visar hon åter vem som är Norges...”Läs mer
”Varmt, hjärteknipande och med en gåta som gör läsningen till en riktig...”Läs mer
”Det här är en spännande berättelse förlagd till dagens hårdnande samhä...”Läs mer
”Thunberg Schunke lyckas åter förmedla en intressant och skrämmande ber...”Läs mer
”Det är lågmält beskrivet, med en stor portion humor där även det allva...”Läs mer
”Hem till Appleby Farm är charmig och livsbejakande, människorna på gå...”Läs mer
”Tredje Monikaboken är om möjligt ännu bättre än de två tidigare. Perfe...”Läs mer
”Det är humoristiskt och välskrivet på Emma Hambergs eget livsbejakande...”Läs mer
”En mordgåta rullas upp, långsamt och nervkittlande… En verklig bladvän...”Läs mer
” ....debutdeckare med en intressant story om hemligheter och trauman. ...”Läs mer
”Författaren beskriver trions liv på ett medryckande och genomarbetat v...”Läs mer
”Actionfylld militärthriller med internationell atmosfär. Det är verkli...”Läs mer
”Jagformen har gjort Jan Guillou gott. Riktigt gott. ... Guillous som a...”Läs mer
”Härlig spänningsroman med en sympatisk medelålders hjältinna och många...”Läs mer
”... en övertygande comeback. Miljöskildringen imponerar, liksom gestal...”Läs mer
”Emma Hamberg kan konsten att peppa sina läsare; hennes berättelse är...”Läs mer

Hurra!

Happy Teen Passes Driver’s Test

This teenager just passed her driving test.

Tips for Passing Your Drivers Test

It’s natural to be a little nervous about your driving test. Driving’s not as easy as it looks, and the tiniest error you make during your exam might be the one that keeps you from bringing home that sweet, liberating piece of plastic. You’re prepared, but are you prepared enough? After all, you don’t know for sure what’s coming, and it would be pretty disappointing not to hit the road when your friends do.

Well, first things first: relax. You’re not supposed to sweat the small stuff, and a driving test – one you can retake anytime – definitely qualifies as small stuff. There’s plenty you can do to make sure you’re ready. And while you never know what’s going to happen, a little preparation can go a long way. Get the best professional assistance from this NY drivers license online class.

1. Get time on your side.

Most states mandate around 40 hours of driving before you can take your test, but it’s important to remember that that’s just an absolute minimum. Even though most everyone drives and adults can make it look like second nature, the fact is that the skills you need don’t develop overnight. There’s no driving gene: you need to develop the muscle memory, situational awareness, and timing that driving demands. After 40 hours, you may be able to get around without hitting anything, but there’s a whole lot more to driving than that. Take the time to get better, and you’ll find your confidence improving every time.

2. Practice strategically.

It’s so nerve-racking to get behind the wheel for the first time that, when you finally settle into a groove, you might find yourself tempted to stick with what you’ve already mastered – say, driving slowly in a straight line down a deserted road. You can keep doing that for 40 hours or much more, and still not have learned very much about driving.

You’re much better off thinking strategically: What do you need to improve? You may have lane changes down, but is your parallel parking up to snuff? Instead of sticking with where you’re strongest, work on your weak points as much as you can. You’ll improve much faster this way than if you waited for the rare opportunities to present themselves.

3. Schedule time with your folks.

We know – the hardest part sometimes isn’t one that you can control. You can’t just go out and drive; you need to wait for your parents to take you (or whoever else is around to teach you). It’s a work-a-day world, and parents tend to be very busy. Even more frustrating, many parents are even more nervous than you are about teaching you to drive. It’s unnerving for many people to have their kid behind the wheel for the first time, not least because they’re concerned about your safety.