Följ oss på sociala medier:
”Wow, vilken bok! En fantastisk historia som man bara måste fortsätta l...”Läs mer
”På många sätt är det en underhållande färd med Haag på sitt...”Läs mer
”Författaren är bra på att bygga stämningar och hopp vilket förhoppning...”Läs mer
”Det är välskrivet, roligt, rappt och rysansvärt elakt.”Läs mer
”Kristina Appelqvist har hittat hem. Med en blandning av spänning, mynd...”Läs mer
”Det tar fart med bedårande charm, lätt absurda idéer och underbar väns...”Läs mer
”Victoria Björn Blomqvist berättar sin historia i ett väl avvägt tempo,...”Läs mer
”Det blir en spännande resa som pågår i närmare tre veckor med...”Läs mer
”Lindfors bok är skrämmande aktuell. ... det ryska hotet beskrivs med k...”Läs mer
”Romanen dröjer sig kvar i det som gör ont, men har även...”Läs mer
”Det är intressant, hemskt och sorgligt. Men samtidigt viktigt, det var...”Läs mer
”Boken är välskriven och lättläst med ett språk som flyter fint. En ep...”Läs mer
”Vilken dramatik Birgitta Bergin skapar på det lilla skäret, man hör vi...”Läs mer
”På många sätt en ordens och musikens tvillingsjäl till Patti Smith, be...”Läs mer
”Berättelsen om det journalistiska arbetet att avslöja IB och det polit...”Läs mer
”Både Gryning. Falsk.och senaste Och skuggan fallerär smarta, kunniga o...”Läs mer
”Ur en odramatisk start i en villaidyll bygger Unni Lindell ut en...”Läs mer
”Skildrat sant och osentimentalt, en roman att riktigt drunkna i.”Läs mer
”Nu har hon verkligen nytänt! Hon har ett kolossalt driv i sitt...”Läs mer
”En spännande, lärorik roman... Betyg 4, Mycket bra”Läs mer
”... kort sagt, det är riktigt underhållande läsning! ... helhetsintryc...”Läs mer
”Lisa Bjerre och Susan Casserfelt hittar rätt med mycket i boken. Karak...”Läs mer
”Thunberg Schunke lyckas åter förmedla en intressant och skrämmande ber...”Läs mer
”Det är lågmält beskrivet, med en stor portion humor där även det allva...”Läs mer
”Det är humoristiskt och välskrivet på Emma Hambergs eget livsbejakande...”Läs mer
”... extremt spännande och välskriven. ... Totalt sett visar ändå boken...”Läs mer
” ....debutdeckare med en intressant story om hemligheter och trauman. ...”Läs mer
”Författaren beskriver trions liv på ett medryckande och genomarbetat v...”Läs mer
”Guillou när han är som bäst.”Läs mer
”Appelqvist bevisar att man kan skapa spänning utan blodigt våld. En or...”Läs mer
”... en övertygande comeback. Miljöskildringen imponerar, liksom gestal...”Läs mer
”Emma Hamberg kan konsten att peppa sina läsare; hennes berättelse är...”Läs mer

Five old-school video games to play online for free

Most of us may be quarantined, however that doesn’t indicate we can’t have some fun. As a result of the coronavirus pandemic, individuals are staying inside their homes, getting rid of all chances of being able to see close friends face to face to mingle. Modern technology has actually progressed sufficient for us to be able to still interact with various other individuals essentially, and we have actually seriously taken advantage of that. FaceTime calls, Zoom conferences, see events as well as other digital activities have actually ended up being unbelievably prevalent. This includes digital games that generally would be played personally. Here is a checklist of some on the internet video games you can play with your friends throughout Zoom meetings or group FaceTime calls to keep the bad vibes away.

Jackbox Games

Jackbox Games have been around for a while, and also they really are some of the most legendary online celebration games. When inside the game lobby, beginning up the game is an issue of merely hitting a button, and also you’re on your way. Each game on Jackbox has a different player cap, however for the a lot of component, any type of game can be played with two or more players.

Codenames

This game is even more of a difficult one. It needs hefty word organization at times, as well as if you and also the individual you’re playing with aren’t on the same wavelength, it can be irritating and also really tough. It can be a bit intricate to discover at initially, yet in general, it ends up making sense as well as is an enjoyable game to play with a team of four.

Monopoly and Farmville 2 Country Escape

Monopoly is probably one of the most renowned board games in history. At the end of the day, though, Monopoly is a very fun, easy-to-play game that can lead to some irritating or very amusing moments.

My Home Design Dreams

Skribbl.io is another enjoyable game to play. It can take any type of variety of gamers and also it’s basically like playing Pictionary. The words are fairly very easy to extract, and also there’ll always be some extremely innovative or very horrible illustrations every couple of rounds. It can get really affordable, though, given that more factors are awarded to people who can guess the right answer the quickest. You don’t even require a Zoom meeting or other video clip calling service to play this game: It’s so easy, you can hop on, not say a word and also people will quickly know how to play.

Board video games, wit and also basic social interactions can go an excellent range when it comes to supporting you up or sidetracking you from the current state of the world. Order a few people and offer some of these games a try!

Here is a list of some online games you can play with your friends throughout Zoom conferences or team FaceTime calls to maintain the bad feelings away.

As soon as inside the game entrance hall, beginning up the game is an issue of merely hitting a switch, and also you’re on your method. Each game on Jackbox has a different player cap, however for the most part on Episode Choose Your Story game , any type of game can be played with 2 or even more gamers.

It can be a bit complicated to discover at first, yet in basic, it finishes up making feeling and also is an enjoyable game to play with a team of 4.

You don’t also need a Zoom meeting or other video clip calling solution to play this game: It’s so basic, you can jump on, not say a word and also individuals will instantly recognize exactly how to play.