Följ oss på sociala medier:
”Projekt jul är en välskriven feelgood om känslor av utanförskap och hu...”Läs mer
”Vill du ha filmisk action och spänning? Läs då Björn Paqualins trilogi...”Läs mer
”... kul läsning, skön hämndkänsla...”Läs mer
”"Vem fan är du" borde läsas i alla politiska partier idag. Förutom att...”Läs mer
”Wollin skriver på ett sätt som jag skulle kalla effektfullt. Varje men...”Läs mer
”En spännande bok som inte är den typiska spänningsromanen utan utspela...”Läs mer
”Boken handlar om sorg, depression, psykoser och övernaturliga fenomen....”Läs mer
”Att bokens undertitel är "Skriftställning 2005-2021" måste förstås läs...”Läs mer
”Liza Marklund är back in deckar-business … Nordic noir-stämningen är m...”Läs mer
”Wow vilken fantastisk bok! Birgitta tillhör en av mina favoritförfatta...”Läs mer
”En realistisk och kärleksfull berättelse med ett persongalleri som kän...”Läs mer
”Intrigen fängslar från början till slut trots många förgreningar. Det ...”Läs mer
”Thunberg Schunkes kriminalromaner är alltid ambitiösa med intriger som...”Läs mer
”Rappt och trovärdigt berättat om en tragisk verklighet som snart ingen...”Läs mer
”Detta är en gripande skildring om det sociala arvet, barnlängtan, hopp...”Läs mer
”Vilken underbart charmig brittisk feelgoodroman! Den är fylld av humor...”Läs mer
”Intressant och angelägen läsning är det, för än finns förhållanden att...”Läs mer
”Idag Dör Alla Gudar av Mattias Leivinger och Johannes Pinter är en spä...”Läs mer
”Emma Hamberg kan konsten att peppa sina läsare; hennes berättelse är...”Läs mer
”Caféet som aldrig sover tog mig med storm, för nu när boken...”Läs mer
”...kapitel för kapitel skruvas spänningen upp och till slut är jag hel...”Läs mer
”Jag inser att det som gjort djupast avtryck i minnet är beskrivningarn...”Läs mer
”Hans röst i etern följer med in i hans böcker, där hans...”Läs mer
”En gripande berättelse av en debutant som jag ser fram emot att...”Läs mer
”Starkt och osentimentalt om kvinnor som bär både skam och armod och om...”Läs mer
”Vi som inte identifierar oss som språkpoliser, men som ständigt möter ...”Läs mer
”Ebervalls och Samuelsons skildring av fyrtiotalets Stockholm och Köpen...”Läs mer
”Jonas Jonasson skriver skrönor som är njutbara att läsa. ... Skrönor t...”Läs mer
”Jan Guillou har slutfört ett imponerande verk. 1900-talet har fått sin...”Läs mer
”Det finns flera anledningar att sluka Johan Erlandssons bok om Maj Wah...”Läs mer
”Jag skrattade högt åt den här boken! ... Lärarinnan är en välskriven m...”Läs mer

How To Play Strategy Games Online

We know designers involve Facebook to develop positive and also helpful areas around the video games they enjoy, so today we’re introducing brand-new devices to assist pc gaming creators foster inclusive atmospheres.

While our Community Standards shield against the most outright injuries like hate speech and also terrorism, sometimes all it takes is someone being impolite, imply or merely turbulent to wreck a conversation for every person. And also what may be considered competitive banter in one streaming area, may be considered harmful in an additional. Video gaming creators are tone setters, to ensure that’s why we’re launching a toolkit to help them established guidelines for positive discussions in their community.

We collaborated with the Fair Play Alliance, a union of game business motivating healthy and balanced neighborhoods in on-line gaming, as well as partnered straight with their Executive Steering Committee, to establish policies makers as well as moderators can make use of to assist as well as establish standards stay clear of disruptive comments. People create communities over a common love of gaming, but we understand some groups of individuals, like ladies, can be targets of negative, upsetting stereotypes– so, guidelines like ”Be Accepting” and also ”Respect Boundaries” can help preserve a positive environment for everyone, regardless of race, ethnic culture, sexual orientation, gender identity or capability. In a similar way, ”Don’t Criticize” can assist newer gamers really feel welcome. The rules will certainly promote addition and respect to help people feel safe sharing their voice Archero Free Gems.

While makers frequently note conversation rules in their Page description or at the base of a stream, the new toolkit makes policies much more noticeable and also provides developers a baseline of eight pre-programmed guidelines to begin with. We’ll increase and also update the guidelines based on feedback from creators as well as the method video gaming neighborhood conversations advance.

The toolkit will use 4 brand-new attributes:

Clear Standards: Creators can select from a checklist of gaming-specific guidelines for their community prior to they go online. They can also include a personalized description about their stream to assist set expectations about sort of conversation they want to foster. When a creator chooses policies from the Chat Rules section of the banner control panel, followers will be asked to accept the policies before they’re enabled to leave a remark.

Web content Removals: We’ve made remark removals take place in real time, so when a comment is gotten rid of or somebody is banned, their comments will certainly disappear from the stream right away.

Transparency in Moderation: Moderators will likewise now have the ability to pick which guidelines were gone against so the fan can receive feedback regarding why their material was eliminated. This level of openness will aid designers enlighten their audience as well as notify well-intentioned followers who might have unintentionally damaged a policy.

Small amounts Dashboard: In addition to these rules, moderators will certainly now have access to a new small amounts control panel with sources to prevent harassment, protect their privacy and help guarantee developers really feel risk-free Lily’s Garden Free Coins.

With the brand-new toolkit, moderators and also creators will still be able to remove remarks, mute customers for a brief time period or ban people from their Page or stream. When somebody is prohibited they will still have the ability to watch the stream but will not have the ability to react or comment to the stream or other individuals, as well as their previous remarks will be eliminated.

We worked with the Fair Play Alliance, a union of game business encouraging healthy neighborhoods in on the internet pc gaming, as well as partnered straight with their Executive Steering Committee, to develop regulations developers and moderators can use to set standards as well as help stay clear of turbulent remarks. While designers often note conversation policies in their Page summary or at the bottom of a stream, the brand-new toolkit makes rules much more noticeable and gives makers a baseline of 8 predetermined rules to begin with. We’ll broaden and also update the policies based on feedback from designers and also the means gaming community discussions advance. When a maker chooses guidelines from the Chat Rules section of the banner control panel, fans will certainly be asked to accept the regulations prior to they’re permitted to leave a remark.


Prenumerera på Piratförlagets nyhetsbrev!

De senaste nyheterna om våra böcker och författare. Tips på evenemang och aktiviteter.