Följ oss på sociala medier:
”Den är spännande med ett driv och många cliffhangers, som fick mig att...”Läs mer
”Att läsa det som utlovas vara en första del av hennes memoarer...”Läs mer
”IB – som i inhämtning Birger är spännande och intressant ... Mycket lä...”Läs mer
”Spännande, lättläst, rolig, intelligent spänningsroman ... I del två h...”Läs mer
”Det är en mycket spännande bladvändare i samma klass som Unni Lindells...”Läs mer
”... slarvar inte fram sina gestalters öden. Haawind beskriver målande ...”Läs mer
”Liza Marklund i sitt esse.”Läs mer
”När de stora dragen i feelgoodromaner nästan alltid följer en välbekan...”Läs mer
”En spännande, lärorik roman... Betyg 4, Mycket bra”Läs mer
”... med "Det elfte manuset" visar hon åter vem som är Norges...”Läs mer
”Varmt, hjärteknipande och med en gåta som gör läsningen till en riktig...”Läs mer
”Det här är en spännande berättelse förlagd till dagens hårdnande samhä...”Läs mer
”Thunberg Schunke lyckas åter förmedla en intressant och skrämmande ber...”Läs mer
”Det är lågmält beskrivet, med en stor portion humor där även det allva...”Läs mer
”Hem till Appleby Farm är charmig och livsbejakande, människorna på gå...”Läs mer
”Tredje Monikaboken är om möjligt ännu bättre än de två tidigare. Perfe...”Läs mer
”Det är humoristiskt och välskrivet på Emma Hambergs eget livsbejakande...”Läs mer
”En mordgåta rullas upp, långsamt och nervkittlande… En verklig bladvän...”Läs mer
” ....debutdeckare med en intressant story om hemligheter och trauman. ...”Läs mer
”Författaren beskriver trions liv på ett medryckande och genomarbetat v...”Läs mer
”Actionfylld militärthriller med internationell atmosfär. Det är verkli...”Läs mer
”Jagformen har gjort Jan Guillou gott. Riktigt gott. ... Guillous som a...”Läs mer
”Härlig spänningsroman med en sympatisk medelålders hjältinna och många...”Läs mer
”Historieskrivningen ... är en kulturgärning av rang.”Läs mer
”Det här måste vara den bästa roman hon skrivit hittills.”Läs mer
”Projekt jul är en välskriven feelgood om känslor av utanförskap och hu...”Läs mer
”Björn Paqualin är också manusförfattare. Det märks. Hans formuleringar...”Läs mer
”"Vem fan är du" borde läsas i alla politiska partier idag. Förutom att...”Läs mer
”Romanen är en riktigt fartig och rolig skröna ... Här finns några rikt...”Läs mer
”Wollin skriver på ett sätt som jag skulle kalla effektfullt. Varje men...”Läs mer
”Här får ni massor av spänning i en underbar förpackning. Passar alltså...”Läs mer
”Boken handlar om sorg, depression, psykoser och övernaturliga fenomen....”Läs mer
”Att bokens undertitel är "Skriftställning 2005-2021" måste förstås läs...”Läs mer
”... en övertygande comeback. Miljöskildringen imponerar, liksom gestal...”Läs mer
”Wow vilken fantastisk bok! Birgitta tillhör en av mina favoritförfatta...”Läs mer
”Romandebutant som imponerar.”Läs mer
”Intrigen fängslar från början till slut trots många förgreningar. Det ...”Läs mer
”Thunberg Schunkes kriminalromaner är alltid ambitiösa med intriger som...”Läs mer
”Rappt och trovärdigt berättat om en tragisk verklighet som snart ingen...”Läs mer
”Detta är en gripande skildring om det sociala arvet, barnlängtan, hopp...”Läs mer
”Emma Hamberg kan konsten att peppa sina läsare; hennes berättelse är...”Läs mer
”Intressant och angelägen läsning är det, för än finns förhållanden att...”Läs mer
”Idag Dör Alla Gudar av Mattias Leivinger och Johannes Pinter är en spä...”Läs mer
”...kapitel för kapitel skruvas spänningen upp och till slut är jag hel...”Läs mer

How To Play Strategy Games Online

We know designers involve Facebook to develop positive and also helpful areas around the video games they enjoy, so today we’re introducing brand-new devices to assist pc gaming creators foster inclusive atmospheres.

While our Community Standards shield against the most outright injuries like hate speech and also terrorism, sometimes all it takes is someone being impolite, imply or merely turbulent to wreck a conversation for every person. And also what may be considered competitive banter in one streaming area, may be considered harmful in an additional. Video gaming creators are tone setters, to ensure that’s why we’re launching a toolkit to help them established guidelines for positive discussions in their community.

We collaborated with the Fair Play Alliance, a union of game business motivating healthy and balanced neighborhoods in on-line gaming, as well as partnered straight with their Executive Steering Committee, to establish policies makers as well as moderators can make use of to assist as well as establish standards stay clear of disruptive comments. People create communities over a common love of gaming, but we understand some groups of individuals, like ladies, can be targets of negative, upsetting stereotypes– so, guidelines like ”Be Accepting” and also ”Respect Boundaries” can help preserve a positive environment for everyone, regardless of race, ethnic culture, sexual orientation, gender identity or capability. In a similar way, ”Don’t Criticize” can assist newer gamers really feel welcome. The rules will certainly promote addition and respect to help people feel safe sharing their voice Archero Free Gems.

While makers frequently note conversation rules in their Page description or at the base of a stream, the new toolkit makes policies much more noticeable and also provides developers a baseline of eight pre-programmed guidelines to begin with. We’ll increase and also update the guidelines based on feedback from creators as well as the method video gaming neighborhood conversations advance.

The toolkit will use 4 brand-new attributes:

Clear Standards: Creators can select from a checklist of gaming-specific guidelines for their community prior to they go online. They can also include a personalized description about their stream to assist set expectations about sort of conversation they want to foster. When a creator chooses policies from the Chat Rules section of the banner control panel, followers will be asked to accept the policies before they’re enabled to leave a remark.

Web content Removals: We’ve made remark removals take place in real time, so when a comment is gotten rid of or somebody is banned, their comments will certainly disappear from the stream right away.

Transparency in Moderation: Moderators will likewise now have the ability to pick which guidelines were gone against so the fan can receive feedback regarding why their material was eliminated. This level of openness will aid designers enlighten their audience as well as notify well-intentioned followers who might have unintentionally damaged a policy.

Small amounts Dashboard: In addition to these rules, moderators will certainly now have access to a new small amounts control panel with sources to prevent harassment, protect their privacy and help guarantee developers really feel risk-free Lily’s Garden Free Coins.

With the brand-new toolkit, moderators and also creators will still be able to remove remarks, mute customers for a brief time period or ban people from their Page or stream. When somebody is prohibited they will still have the ability to watch the stream but will not have the ability to react or comment to the stream or other individuals, as well as their previous remarks will be eliminated.

We worked with the Fair Play Alliance, a union of game business encouraging healthy neighborhoods in on the internet pc gaming, as well as partnered straight with their Executive Steering Committee, to develop regulations developers and moderators can use to set standards as well as help stay clear of turbulent remarks. While designers often note conversation policies in their Page summary or at the bottom of a stream, the brand-new toolkit makes rules much more noticeable and gives makers a baseline of 8 predetermined rules to begin with. We’ll broaden and also update the policies based on feedback from designers and also the means gaming community discussions advance. When a maker chooses guidelines from the Chat Rules section of the banner control panel, fans will certainly be asked to accept the regulations prior to they’re permitted to leave a remark.