Följ oss på sociala medier:
”Detta är hennes första historiska kriminalroman, och det är tydligt a...”Läs mer
”Boken innehåller såväl bra dialoger och personteckningar som en spänna...”Läs mer
”Richard Hobert är suverän på att skildra miljöer, personer och händel...”Läs mer
”Romanen, som är första delen i en planerad serie om Ebba Grönwall är ...”Läs mer
”Går det att skriva en bra deckare, både spännande och underhållande, u...”Läs mer
”Det lugna och vackra fjällandskapet utgör en effektfull kontrast till ...”Läs mer
”... en starkt gripande skildring av kvinnlig vänskap från barndom till...”Läs mer
”Gestalterna har psykologiskt djup och kontext. Intrig, språk och gesta...”Läs mer
”Hannes Dükler har en enastående förmåga att skildra detaljer för att s...”Läs mer
”Bjerre och Casserfelt kan sin sak, det bevisas väldigt tidigt. Tempot ...”Läs mer
”Parallellerna med dagens verklighet är slående.”Läs mer
”Denna bok bjuder på överraskningar som sakta kryper fram. En långsam, ...”Läs mer
”En underbar feelgoodbok som fångar mig från första sidan.”Läs mer
”Ett starkt avslut på en imponerande trilogi som känns som en början på...”Läs mer
”Malin Thunberg Schunke skriver initierat och med ett högt tempo. Skild...”Läs mer
””Sten i siden” är en vemodig, pedagogisk, varm och humanistisk bladvän...”Läs mer
”Det är så vackert, självklart och oerhört svårt.”Läs mer
”Det är ett värdigt avslut på trilogin. Att handlingen är baserad på fö...”Läs mer
”... läsvärt av Emma Ångström. Obehaget stegras i takt med att relation...”Läs mer
”Det är en välskriven debutdeckare som lovar gott, med genomtänkta pers...”Läs mer
”... vacker och balanserad roman där Rees på ett föredömligt sätt låter...”Läs mer
”Bröllop till salu av Ada Wester är ytterligare en trollbindande berätt...”Läs mer
”Hon har en tydlig idé om vad hon vill göra, vem hon...”Läs mer
”Wow, vilken bok! En fantastisk historia som man bara måste fortsätta l...”Läs mer
”På många sätt är det en underhållande färd med Haag på sitt...”Läs mer
”Kanske ett starkt ord men jag fullkomligt älskade denna bok. Betyg 5/5...”Läs mer
”Det är välskrivet, roligt, rappt och rysansvärt elakt.”Läs mer
”Kristina Appelqvist har hittat hem. Med en blandning av spänning, mynd...”Läs mer
”Det tar fart med bedårande charm, lätt absurda idéer och underbar väns...”Läs mer
”Victoria Björn Blomqvist berättar sin historia i ett väl avvägt tempo,...”Läs mer
”Lindfors bok är skrämmande aktuell. ... det ryska hotet beskrivs med k...”Läs mer
”Det blir en spännande resa som pågår i närmare tre veckor med...”Läs mer
”Romanen dröjer sig kvar i det som gör ont, men har även...”Läs mer
”Starkt och upplyftande om kvinnokamp i historisk tid!”Läs mer
”Spännande för alla som älskar Netflix The Crown.”Läs mer
”Vilken dramatik Birgitta Bergin skapar på det lilla skäret, man hör vi...”Läs mer
”På många sätt en ordens och musikens tvillingsjäl till Patti Smith, be...”Läs mer
”... Per Samuelsson har tillsammans med Lena Ebervall skrivit en brilja...”Läs mer
”Både Gryning. Falsk.och senaste Och skuggan fallerär smarta, kunniga o...”Läs mer
”Ur en odramatisk start i en villaidyll bygger Unni Lindell ut en...”Läs mer
”Skildrat sant och osentimentalt, en roman att riktigt drunkna i.”Läs mer
”Nu har hon verkligen nytänt! Hon har ett kolossalt driv i sitt...”Läs mer
”En spännande, lärorik roman... Betyg 4, Mycket bra”Läs mer
”En bok som tar kvinnlig vänskap på allvar, som både berör och...”Läs mer
”Lisa Bjerre och Susan Casserfelt hittar rätt med mycket i boken. Karak...”Läs mer
”Thunberg Schunke lyckas åter förmedla en intressant och skrämmande ber...”Läs mer
”Det är lågmält beskrivet, med en stor portion humor där även det allva...”Läs mer
”Det är humoristiskt och välskrivet på Emma Hambergs eget livsbejakande...”Läs mer
”... extremt spännande och välskriven. ... Totalt sett visar ändå boken...”Läs mer
” ....debutdeckare med en intressant story om hemligheter och trauman. ...”Läs mer
”Författaren beskriver trions liv på ett medryckande och genomarbetat v...”Läs mer
”Guillou när han är som bäst.”Läs mer
”Appelqvist bevisar att man kan skapa spänning utan blodigt våld. En or...”Läs mer
”... en övertygande comeback. Miljöskildringen imponerar, liksom gestal...”Läs mer
”Emma Hamberg kan konsten att peppa sina läsare; hennes berättelse är...”Läs mer

Online gaming: 5 most dangerous threats

Playing board video games with good friends and family can be one of the finest ways to really feel connected and eliminate that anxiety. The good news is, as with so lots of other things in life right now, you can play those video games with good friends and family online.

Wirecutter editor Tim Barribeau has some wonderful recommendations for digital board gaming in his write-up on exactly how to be social while social distancing. Right here are much more means to broaden on that suggestion and make an evening of it.

Save the day
, it does not imply you can not send and also establish a date out a digital welcome for a game night. It’s comforting to have something enjoyable to look ahead to throughout the week, and your pals may appreciate The Sims Freeplay Cheats 2020 that component just as much as the night itself.

Don’t surrender on snacks
You may not be able to set out the event plate for your buddies, however you can still make food component of the fun by sharing some fantastic recipes in advance of time. Wirecutter editor Ria Misra likewise recommends making salsa with tinned tomatoes, making use of a non-recipe approach like this one from Food 52.

Allow the games begin
There are lots of alternatives for playing video games on the internet now. If you’re really feeling resourceful, you can google the parlor game or parlor game you like and also find suitable variations of the majority of them hosted online. Set up a Google Hangouts or Zoom chat so you can chat garbage– I mean, hang out– while you play.

Jackbox Party Games
Determined times call for really excellent games– well-written ones with enjoyable prompts that encourage open-ended creativity, with a user interface that can manage big groups. For that, Jackbox Party Games is king. It does need that someone acquisition a game (or one of its celebration loads, which pack five different games with each other). Yet web links to the online ”area” where the game is played can be sent out completely free.

Many Jackbox games entail a major display that the host will require to share with other gamers. That URL leads them to a page that looks different from the home display, where they’ll submit their feedbacks to game triggers, choose answers, or cast votes.

Every one of this can be done remotely, if you utilize the right tools. To share a Jackbox game’s major display with your visitors, Wirecutter editor Arthur Gies advises the Discord app. ”Discord shares both visuals and audio straight, so the game looks and appears better as well as cleaner Moments Choose Your Story Cheats 2020. You’ll need to either use an existing Discord server, or produce a brand-new one, which is quite easy, and also free.” If obtaining every person to download a brand-new app proves challenging, you can also make use of the screen-sharing feature in preferred videoconferencing tools like Zoom and also Google Hangouts. We’ve located this functions best if each guest uses a laptop computer or tablet computer for conferencing, and afterwards makes use of a 2nd gadget (normally a mobile phone) to send answers or make options in the game itself.

A lot of games permit up to 8 players, but groups larger than that can additionally work. Viewers can hang around in the room, then switch in and out between rounds. And also for much of Jackbox’s most preferred video games, like Quiplash and also Fibbage, audience members can affect end results by voting for their favored responses. For more details or troubleshooting, Jackbox has an article along with an explainer video clip with helpful information regarding exactly how to ready approximately play remotely.

Brooke Hofer, Jackbox’s advertising supervisor, informs us the site has actually been obtaining uncommonly high website traffic in recent weeks. ”I believe a whole lot of people are utilizing our games as a device to help reproduce that feeling of community. We additionally suggest making use of wired Internet links when feasible.”

We got some of Jackbox’s video games a few years ago to play with close friends vacationing, as well as Quiplash has actually been an enduring favorite. If you’re acquainted with video games like Apples to Apples or Cards Against Humanity, it’s a comparable principle– frequently irreverent as well as amusing motivates that elicit amusing and usually profane actions. (There is a family-friendly setup for when children are around, or if your team is easily scandalized.) Gamers (as well as audience members) choose their faves, and challengers acquire points to win.

We’ve discovered Tee K.O. to be fantastic fun also. In this game WWE SuperCard Cheats, players attract photos and also create slogans, and also the two are paired up on T-shirts, frequently to ridiculous impact. Ultimately, a gallery button pops up, and if you click via you’ll locate your T-shirt styles available for acquisition. So, yes, you can buy one as well as inform individuals that you survived the coronavirus, and all you obtained was this poor T-shirt.

Playing board video games with friends and household can be one of the best methods to feel connected as well as eliminate that stress. Luckily, as with so numerous various other points in life right currently, you can play those video games with good friends and also household online.

If you’re really feeling clever, you can google the board games or event video games you like and find suitable variations of most of them organized online. It does require that someone purchase a game (or one of its event packs, which pack five various games together). We purchased some of Jackbox’s video games a couple of years ago to play with close friends on trip, as well as Quiplash has been an enduring favorite.