Följ oss på sociala medier:
”"... handfasta tips finns i de allt mer populära skrivarhandböckerna. ...”Läs mer
”Boken är skriven i ett högt tempo och händelserna avlöser varandra. .....”Läs mer
”Sverigevänner lyfter fram internets betydelse bättre än något annat ja...”Läs mer
”… detta och mycket annat tar plats i boken, där Guillou skickligt bala...”Läs mer
”Morgan Larssons språk känns igen från radion, och det är en prosa som ...”Läs mer
”Livet som singel och 45 mitt i verkligheten beskrivs på ett sådant sät...”Läs mer
”Tolvåriga Elvira och hennes mamma fyller den här romanen, som är debut...”Läs mer
”Nej, jag kan inte påstå att jag fattar allt, men jag tycker...”Läs mer
””Kicki Sehlstedt etablerade sig på parnassen med sin debut ’Sweet Loli...”Läs mer
”Känns mycket initierat och trovärdigt … Sammantaget har Anne Holt lyck...”Läs mer
”Även om den sociala miljön som skildras i "Historien om ett anständigt...”Läs mer
”Listig story effektivt berättad … effektivt i korta välformulerade kap...”Läs mer
”… ett effektivt litterärt grepp, att leka med dikt och verklighet och ...”Läs mer
”Den här pärlan har allt en feelgoodare ska ha. Kärlek, intriger, missf...”Läs mer
”Mycket bra spänningsdebut … Snarare ett juridiskt drama än en regelrät...”Läs mer
”Redan från första sidan dras jag in i Julias liv och blir...”Läs mer
”Fantastiskt!!! … Dessa böcker är bättre än juveler! De är flykter från...”Läs mer
”Sträckläsning om skräck, osäkerhet och en massa kärlek.”Läs mer
”En perfekt bok för den som inte kan välja mellan klassisk polisroman o...”Läs mer

Integritetspolicy

Den 25 maj 2018 ersätts den svenska Personuppgiftslagen med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation). GDPR kommer att gälla i hela EU och stärker skyddet av dina personuppgifter.

På Piratförlaget har vi daglig kontakt med författare, illustratörer, läsare och olika samarbetspartner. När vi hanterar dina personuppgifter (det vill säga all information som kan användas för att identifiera en enskild person) värnar vi alltid om din integritet. För att du ska känna dig trygg med hur vi lagrar och använder just dina personuppgifter har vi tagit fram denna integritetspolicy.

Hos Piratförlaget är dina personuppgifter skyddade. Vi är noga med att följa de gällande dataskyddsreglerna och har interna riktlinjer och tydliga rutiner för att göra så.

Vi samlar in och behandlar uppgifter som du själv lämnat i samband med att vi kommunicerat med varandra, eller till exempel uppgifter som finns tillgängliga på företags webbsidor. Vi behandlar och lagrar bara dina uppgifter så länge det är nödvändigt och aldrig under längre tid än vad som är rimligt.

Beroende på vilken relation du har till Piratförlaget kan behandlingen av dina personuppgifter skilja sig något. Situationer när vi behandlar dina personuppgifter:

– Om du är upphovsman behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig, t ex avtal, utbetalning av royalty och liknande.

– Om du är frilansare behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig, t ex betala arvoden och liknande.

– Om du är återförsäljare behandlar vi dina kontaktuppgifter för att kunna informera om vår verksamhet och utgivning.

– Om du är journalist behandlar vi dina kontaktuppgifter för att kunna informera om vår verksamhet och utgivning.

– Om du företräder en leverantör kommer dina kontaktuppgifter behandlas till exempel för att kommunicera med dig.

– Om du är kund kommer dina kontaktuppgifter behandlas till exempel för att fakturera dig.

– Om du skickar ett spontanmanus till oss behandlar vi dina personuppgifter för att kommunicera med dig och hantera ärenden som berör dig.

För att du ska känna dig trygg och för att skydda dina uppgifter ser vi också till att brandväggar och antivirusprogram är uppdaterade.

Du har alltid rätt att få information om vilka av dina personuppgifter som vi behandlar, vad vi gör med dessa, samt kontrollera att de stämmer.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss genom att mejla integritet@piratforlaget.se eller ringa 08-412 13 50.